1035: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké ga:1035, rue:1035
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1035)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ga:1035, rue:1035)
[[fr:1035]]
[[fy:1035]]
[[ga:1035]]
[[gan:1035年]]
[[gd:1035]]
[[ro:1035]]
[[ru:1035 год]]
[[rue:1035]]
[[sa:१०३५]]
[[scn:1035]]
5.694

besutan