1556: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1556
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1556 nî)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1556)
[[ro:1556]]
[[ru:1556 год]]
[[rue:1556]]
[[sa:१५५६]]
[[sah:1556]]
39.414

besutan