1552: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké rue:1552
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1552 nî)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké rue:1552)
[[ro:1552]]
[[ru:1552 год]]
[[rue:1552]]
[[sa:१५५२]]
[[sah:1552]]
5.694

besutan