Leiden: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah ar:ليدن dadi ar:لايدن
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Lejdeni)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ar:ليدن dadi ar:لايدن)
 
[[af:Leiden]]
[[ar:ليدنلايدن]]
[[arz:لايدين]]
[[be:Горад Лейдэн]]
2.031

besutan