Brazzaville: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké pa:ਬ੍ਰਾਜ਼ਾਵਿਲ
(typo)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké pa:ਬ੍ਰਾਜ਼ਾਵਿਲ)
[[or:ବ୍ରାଜାଭିଲ]]
[[os:Браззавиль]]
[[pa:ਬ੍ਰਾਜ਼ਾਵਿਲ]]
[[pl:Brazzaville]]
[[pms:Brazzaville]]
63.111

besutan