Leiden: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ar:ليدن dadi ar:لايدن)
|}
 
'''Leiden''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Holland Kidul]], [[Walanda]]. Kutha utawa ''gemeente'' iki misuwur déning [[Universitas Leiden|universitasé]] sing wis ana wiwit [[8 Februari]] [[1575]]. Kutha iki nduwé jeneng peparab 'kutha kunci' lan gambar kunci bisa dideleng ing lambangé kutha [[Leiden]].
 
{{GemeentenZuid-Holland}}