Wresah: Béda antara owahan

76 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
(Kaca énggal: {{Taxobox | color = lightgreen | name = Wresah | image = Amom dealbat 100122-0530 gmalg.jpg | image_width = 250px | image_caption = Buah wresah (''Amomum dealbatum'') yang muda</br>...)
 
 
== Ekologi dan penyebaran ==
uripUrip liar lan kapencar-pencar ing [[alas]] utawa [[wanatani|kebon talun]], utamane ing lemah kang lembab kang akeh kandhutan [[humus]]e. Nyebar saka india ing sisih kulon, [[Nepal]], [[Bangladesh]], [[Yunnan]], [[Thailand]] lan Indonesia ([[Jawa]]).
[[Berkas:Amom dealbat 100122-0514 gmalg.jpg|thumb|left|200px|Rumpun resah]]
urip liar lan kapencar-pencar ing [[alas]] utawa [[wanatani|kebon talun]], utamane ing lemah kang lembab kang akeh kandhutan [[humus]]e. Nyebar saka india ing sisih kulon, [[Nepal]], [[Bangladesh]], [[Yunnan]], [[Thailand]] lan Indonesia ([[Jawa]]).
 
== Cathetan sikil ==
586

besutan