Harderwijk (Gelderland): Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah ar:هاردرفيك dadi ar:هاردرفايك
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Harderwijk)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah ar:هاردرفيك dadi ar:هاردرفايك)
 
[[af:Harderwijk, Gelderland]]
[[ar:هاردرفيكهاردرفايك]]
[[ca:Harderwijk]]
[[de:Harderwijk]]
62.379

besutan