1758: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ta:1758
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1758年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ta:1758)
[[sv:1758]]
[[sw:1758]]
[[ta:1758]]
[[th:พ.ศ. 2301]]
[[tk:1758]]
40.179

besutan