1535: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ta:1535
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1535)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ta:1535)
[[sv:1535]]
[[sw:1535]]
[[ta:1535]]
[[th:พ.ศ. 2078]]
[[tk:1535]]
40.189

besutan