Arsènik: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Ngowahi pa:ਸੰਖੀਆ
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké kk:Мышьяк)
c (r2.7.1) (Bot: Ngowahi pa:ਸੰਖੀਆ)
[[no:Arsen]]
[[oc:Arsenic]]
[[pa:ਸੰਖੀਆ/ਅਰਸਨਿਕ]]
[[pam:Arsenic]]
[[pl:Arsen]]
172

besutan