828: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ga:828, rue:828
c (Bot: Nambahaké se:828)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ga:828, rue:828)
[[fr:828]]
[[fy:828]]
[[ga:828]]
[[gan:828年]]
[[gd:828]]
[[ro:828]]
[[ru:828 год]]
[[rue:828]]
[[sa:८२८]]
[[scn:828]]
40.678

besutan