1483: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ta:1483
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1483年)
c (Bot: Nambahaké ta:1483)
[[sv:1483]]
[[sw:1483]]
[[ta:1483]]
[[th:พ.ศ. 2026]]
[[tk:1483]]
32.744

besutan