Oman: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké zea:Omaan
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké zea:Omaan)
[[yi:אמאן]]
[[yo:Oman]]
[[zea:Omaan]]
[[zh:阿曼]]
[[zh-min-nan:Oman]]
60.799

besutan