Sumatra: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:Sumatra
MerlIwBot (parembugan | pasumbang)
c Bot: Nambahaké ur:سماٹرا
MerlIwBot (parembugan | pasumbang)
c Bot: Nambahaké min:Sumatra
Larik 141:
[[lv:Sumatra]]
[[map-bms:Sumatera]]
[[min:Sumatra]]
[[mk:Суматра]]
[[mr:सुमात्रा]]
32.744

besutan