Sumatra: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:Sumatra
c (Bot: Nambahaké ur:سماٹرا)
c (Bot: Nambahaké min:Sumatra)
[[lv:Sumatra]]
[[map-bms:Sumatera]]
[[min:Sumatra]]
[[mk:Суматра]]
[[mr:सुमात्रा]]
32.744

besutan