1909: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: min:1909
c (Bot: Nambahaké ky:1909)
c (r2.7.2) (bot Menambah: min:1909)
[[mhr:1909]]
[[mi:1909]]
[[min:1909]]
[[mk:1909]]
[[ml:1909]]
17.355

besutan