1937: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: min:1937
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké so:1937)
c (r2.7.2) (bot Menambah: min:1937)
[[mhr:1937]]
[[mi:1937]]
[[min:1937]]
[[mk:1937]]
[[ml:1937]]
17.355

besutan