1935: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: min:1935
c (Bot: Nambahaké hsb:1935)
c (r2.7.2) (bot Menambah: min:1935)
[[mhr:1935]]
[[mi:1935]]
[[min:1935]]
[[mk:1935]]
[[ml:1935]]
17.355

besutan