1928: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: min:1928
c (Bot: Nambahaké hsb:1928)
c (r2.7.2) (bot Menambah: min:1928)
[[mhr:1928]]
[[mi:1928]]
[[min:1928]]
[[mk:1928]]
[[ml:1928]]
17.355

besutan