1763: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ta:1763
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1763年)
c (Bot: Nambahaké ta:1763)
[[sv:1763]]
[[sw:1763]]
[[ta:1763]]
[[th:พ.ศ. 2306]]
[[tk:1763]]
32.744

besutan