1949: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: min:1949
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké hsb:1949)
c (r2.7.2) (bot Menambah: min:1949)
[[mhr:1949]]
[[mi:1949]]
[[min:1949]]
[[mk:1949]]
[[ml:1949]]
17.355

besutan