Maseru: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké pa:ਮਸੇਰੂ
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:Maseru)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké pa:ਮਸੇਰੂ)
[[oc:Maseru]]
[[os:Масеру]]
[[pa:ਮਸੇਰੂ]]
[[pap:Maseru]]
[[pl:Maseru]]
2.721

besutan