Mbabane: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké pa:ਅੰਬਾਬਾਨੇ
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:Mbabane)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké pa:ਅੰਬਾਬਾਨੇ)
[[nov:Mbabane]]
[[oc:Mbabane]]
[[pa:ਅੰਬਾਬਾਨੇ]]
[[pl:Mbabane]]
[[pms:Mbabane]]
2.721

besutan