1190: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ta:1190, ga:1190
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1190)
c (Bot: Nambahaké ta:1190, ga:1190)
[[fr:1190]]
[[fy:1190]]
[[ga:1190]]
[[gan:1190年]]
[[gd:1190]]
[[sv:1190]]
[[sw:1190]]
[[ta:1190]]
[[th:พ.ศ. 1733]]
[[tk:1190]]
32.744

besutan