Bissau: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké pa:ਬਿਸਾਊ
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ms:Bissau dadi ms:Bissau, Guinea-Bissau)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké pa:ਬਿਸਾਊ)
[[nov:Bisau]]
[[oc:Bissau]]
[[pa:ਬਿਸਾਊ]]
[[pl:Bissau]]
[[pms:Bissau]]
2.721

besutan