Laring: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.5.4) (Bot: Nambahaké tl:Bagtingan
c (r2.7.2) (bot Menambah: ckb:گەروو)
c (r2.5.4) (Bot: Nambahaké tl:Bagtingan)
[[te:స్వరపేటిక]]
[[th:กล่องเสียง]]
[[tl:Bagtingan]]
[[tr:Gırtlak]]
[[ug:بوغۇز]]
1.513

besutan