Wong Sèrbi: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké sco:Serbs
c (r2.7.3) (bot Mengubah: fa:صرب‌ها)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké sco:Serbs)
[[ro:Sârbi]]
[[ru:Сербы]]
[[sco:Serbs]]
[[sh:Srbi]]
[[simple:Serbs]]
2.721

besutan