1193: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké ga:1193, rue:1193
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1193年)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ga:1193, rue:1193)
[[fr:1193]]
[[fy:1193]]
[[ga:1193]]
[[gan:1193年]]
[[gd:1193]]
[[ro:1193]]
[[ru:1193 год]]
[[rue:1193]]
[[sa:११९३]]
[[scn:1193]]
3.645

besutan