Asu (shio): Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké lt:Šuo (kinų zodiakas)
c (r2.7.2) (bot Menambah: war:Ayam (zodyak))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké lt:Šuo (kinų zodiakas))
[[ja:戌]]
[[ko:술 (지지)]]
[[lt:Šuo (kinų zodiakas)]]
[[ms:Anjing (zodiak)]]
[[nl:Hond (astrologie)]]
2.940

besutan