Géorgia: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: min:Georgia
c (Bot: Nambahaké bxr:Гүрж)
c (r2.7.2) (bot Menambah: min:Georgia)
[[mhr:Грузий]]
[[mi:Hōria]]
[[min:Georgia]]
[[mk:Грузија]]
[[ml:ജോർജ്ജിയ]]
17.355

besutan