Seni abstrak: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké tl:Sining na abstrakto
c (r2.7.3) (bot Menambah: th:ศิลปะนามธรรม)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké tl:Sining na abstrakto)
[[te:నైరూప్య కళ]]
[[th:ศิลปะนามธรรม]]
[[tl:Sining na abstrakto]]
[[tr:Soyut sanat]]
[[uk:Абстракціонізм]]
2.721

besutan