Wicitrawirya: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké lt:Vičitravyrja
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké lt:Vičitravyrja)
[[id:Wicitrawirya]]
[[ja:ヴィチトラヴィーリヤ]]
[[lt:Vičitravyrja]]
[[ml:വിചിത്രവീര്യൻ]]
[[mr:विचित्रवीर्य]]
2.940

besutan