Pandhu: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké lt:Pandus
(+ infobox)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké lt:Pandus)
[[kn:ಪಾಂಡು]]
[[ko:판두]]
[[lt:Pandus]]
[[ml:പാണ്ഡു]]
[[mr:पांडु]]
2.940

besutan