Warner Bros: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ko:워너 브로스 dadi ko:워너 브라더스)
* [[The Guyver]] sawisé pengambil alihan [[New Line Cinema]]
* [[Friday (film)|Friday]] sawisé pengambil alihan [[New Line Cinema]]
* Serial film [[Mortal Kombat (film)|Mortal Kombat]] sawisé pengambil alihan [[New Line Cinema]], uga diduwèni [[Midway Games]] (Divisi interaktif Warner Bros. uga mrodhuksi ''[[Mortal Kombat Vs. DC Universe]]'' ing taun [[2008]])
* [[Speed Racer]] (uga diduwèni [[Cartoon Network]], nanging Warner Bros. mrodhuksi film aksi [[Speed Racer (film)|Speed Racer]])
* [[Teenage Mutant Ninja Turtles (film series)|Teenage Mutant Ninja Turtles]] sawisé pengambil alihan [[New Line Cinema]] (New Line Cinema memproduksi film ''live-action'' Teenage Mutant Ninja Turtles movies, nanging Warner Bros. mrodhuksi film animasi [[TMNT (film)|TMNT]])