368: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Ngowah pa:੩੬੮ dadi pa:368
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ga:368, rue:368)
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah pa:੩੬੮ dadi pa:368)
[[or:୩୬୮]]
[[os:368-æм аз]]
[[pa:੩੬੮368]]
[[pi:३६८]]
[[pl:368]]
3.645

besutan