Skopje: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké pa:ਸਕੋਪੀਏ
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Skopje dadi tl:Skopie)
c (Bot: Nambahaké pa:ਸਕੋਪੀਏ)
[[oc:Skopje]]
[[os:Скопье]]
[[pa:ਸਕੋਪੀਏ]]
[[pl:Skopje]]
[[pms:Skopje]]
32.744

besutan