Sydney: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké diq:Sidney (deleted)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sa:सिड्नि)
c (Bot: Nyingkiraké diq:Sidney (deleted))
[[da:Sydney]]
[[de:Sydney]]
[[diq:Sidney]]
[[el:Σίδνεϊ]]
[[en:Sydney]]
32.744

besutan