Cangkem: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Cangkem''' ([[basa Jawa Krama|krama]]: '''cangkem''', krama inggil: '''tutuk''') iku sawijining dalan kanggo mlebuné [[panganan]] lan [[banyu]] kang diduwèni [[manungsa]] lan [[kéwan]]. Cangkem biasané ana ing [[sirah]] lan umumé dadi bagéyan awal saka [[sistem pancernaan]] lengkap kang pungkasané ing [[anus]].
 
Pérangan [[awak]] sing dumunung ana ing sajeroning lan saubengé cangkem yaiku:
* [[Untu]] kanggo mamah [[panganan]]
* [[Gusi]] papan thukulé [[untu]].