Èslan: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ba:Исландия
c (r2.5.4) (Bot: Ngowah ceb:Iceland dadi ceb:Islandya)
c (Bot: Nambahaké ba:Исландия)
[[ast:Islandia]]
[[az:İslandiya]]
[[ba:Исландия]]
[[bar:Island]]
[[bat-smg:Islandėjė]]
32.744

besutan