Sumatra: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:Súmatra
c (Bot: Nambahaké min:Sumatra)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:Súmatra)
[[id:Sumatera]]
[[io:Sumatra]]
[[is:Súmatra]]
[[it:Sumatra]]
[[ja:スマトラ島]]
2.824

besutan