Makau: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ba:Макао
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké kk:Аумын)
c (Bot: Nambahaké ba:Макао)
[[arz:ماكاو]]
[[az:Makao]]
[[ba:Макао]]
[[bar:Macao]]
[[bcl:Macau]]
32.744

besutan