Pananggalan Maya: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ms:Takwim Maya)
c (r2.5.4) (Bot: Ngowah la:Calendarium Maiensis dadi la:Calendarium Maiense)
[[it:Calendario maya]]
[[ko:마야 달력]]
[[la:Calendarium MaiensisMaiense]]
[[lt:Majų kalendorius]]
[[mk:Мајански календар]]
1.513

besutan