Libanon: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ba:Ливан
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ceb:Lebanon dadi ceb:Libano)
c (Bot: Nambahaké ba:Ливан)
[[ast:El Líbanu]]
[[az:Livan]]
[[ba:Ливан]]
[[bar:Libanon]]
[[bat-smg:Lėbans]]
32.744

besutan