Pandhidhikan: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké ps:زده کړه
c (Bot: Nambahaké so:Waxbarasho)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ps:زده کړه)
[[pl:Edukacja]]
[[pnb:پڑھائی]]
[[ps:زده کړه]]
[[pt:Educação]]
[[qu:Yachachiy]]
9.872

besutan