Kali Awash: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ar:وادي الأواش الخفيض
(typo)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ar:وادي الأواش الخفيض)
[[af:Awashrivier]]
[[am:አዋሽ ወንዝ]]
[[ar:وادي الأواش الخفيض]]
[[da:Awash]]
[[de:Awash (Fluss)]]
2.367

besutan