Karajan Manunggal: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
ngedhit
(ngedhit)
footnotes = <sup>1</sup> Motto karajan ing Skotlandia iku ''Nemo Me Impune Lacessit'' ([[basa Latin]]: "Ora ana sing bisa mbebayani aku").<br /><sup>2</sup> Basa dhaérah liya sing dikenal minangka resmi:<br />ing [[Wales]]: [[Basa Wales]]; lan ing [[Skotlandia]]: [[Basa Gaelik Skotlandia]] wiwit UU taun 2004.<br /><sup>3</sup> Dibentuk minangka ''United Kingdom of Great Britain and Ireland''. Jenengé banjur diganti dadi ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'' ing taun [[1927]].<br /><sup>4</sup> Ora resmi.<br /><sup>5</sup> [[ISO 3166-1]]-né iku [[Britania Raya|GB]].}}
 
'''Britania Raya''' ([[Basa Inggris]]: ''United Kingdom of Great Britain'') iku sawijining negara ing bawana [[Eropah]]. PedhunungéPedunungé cacahé kira-kira ana 56 yuta. [[Ibu kutha]]né iku [[London]]. Negara iki kerep diarani [[Inggris]], nanging sajatiné ngaranaran iki kurang cocog amerga [[Inggris]] iku sawijining negara bagéyan utawa diarani ''Home Nation'' ing [[basa Inggris]].
 
== Pamérangan administratif ==
8.966

besutan