B: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké tt:B
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké pag:B)
c (Bot: Nambahaké tt:B)
[[tl:B]]
[[tr:B]]
[[tt:B]]
[[uk:B (латиниця)]]
[[uz:B (lotin)]]
32.744

besutan