Pawarta: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nyingkiraké wa:Wikinoveles
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké os:Ног хабæрттæ)
c (r2.7.2) (Bot: Nyingkiraké wa:Wikinoveles)
[[vi:Tin tức]]
[[vo:Jenots nuik]]
[[wa:Wikinoveles]]
[[yi:נייעס]]
[[zh:新闻]]
3.645

besutan