Viking: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah en:Viking dadi en:Vikings
c (Bot: Nambahaké lij:Vichinghi)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah en:Viking dadi en:Vikings)
[[de:Wikinger]]
[[el:Βίκινγκ]]
[[en:VikingVikings]]
[[eo:Vikingoj]]
[[es:Vikingo]]
62.234

besutan