1814: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1814
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1814年)
c (Bot: Nambahaké min:1814)
[[mhr:1814]]
[[mi:1814]]
[[min:1814]]
[[mk:1814]]
[[mr:इ.स. १८१४]]
32.744

besutan